Ouderschapskennis
 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


[ advertenties ]

Zomeractie: 3 vakbladen naar keuze voor slechts 15 euro!

Tot en met 4 september 2021 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent drie vakbladen naar keuze voor maar 15 euro. Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook drie KIDDO’s bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'.
Zomeractie: 3 vakbladen naar keuze voor slechts 15 euro!

Je kunt kiezen uit de onderstaande bladen:

BBMP
BBMP informeert over maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. Doet verslag van ontwikkelingen in de sector in samenhang met de maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. 

KIDDO
KIDDO is hét vakblad voor professionals die werken in de kinderopvang van 0-12: pedagogisch medewerkers en begeleiders in de dagopvang, tussen- of buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalmedewerkers, gastouders, onthaalouders, studenten en docenten.

PiP
Pedagogiek in Praktijk (PIP)verschijnt tweemaandelijks voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden. Het tijdschrift staat boordevol toegankelijke artikels van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitenland.  PIP is ook bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.

Bestel hier jouw zomerpakket bij Uitgeverij SWP.