Ouderschapskennis
 Ouderschapskennis
 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


[ advertenties ]

'Vergeet even het kind; richt je op ouders!' (vrijdag 9 december 2016)

Niemand wordt graag geconfronteerd met momenten waarop hij of zij het belang van het kind uit het oog verloor. Ook daarom worden professionals, gesteund door veel theorieën en werkmethoden, snel uitgelokt ouders alleen te benaderen als ‘opvoedinstrument’. Wanneer men ouderschap ziet als inwisselbaar met opvoederschap dan plaatst dat ouders in een beperkende en benarde positie en dat levert vaak spanning op in de samenwerking van professionals met ouders. Abonnees van Ouderschapskennis ontvangen €30,- korting op deelname aan het middagsymposium 'Vergeet even het kind; richt je op ouders!'
'Vergeet even het kind; richt je op ouders!' (vrijdag 9 december 2016)

Tijdens het middagsymposium gaan de sprekers in op de vraag hoe, in veel sectoren van hulp- en dienstverlening aan kinderen, het professionals helpt een houding van kindgerichtheid af te wisselen en te combineren met oudergerichtheid, om de samenwerking met ouders te optimaliseren. De sprekers nodigen ons uit om te kijken naar de betekenis van ouderschap voor ouders zelf, naar de effecten daarvan op ouders en op die van ons professionele handelen. Hieronder vindt u meer informatie over het middagsymposium.
 

Vergeet even het kind; richt je op ouders!
Vrijdag 9 december 2016, Amsterdam
Middagsymposium mede ter gelegenheid van de uitgave van het boek ‘Snap jij die ouders? Basisboek professioneel werken met ouders van Pieter Remmerswaal en Ad de Gouw. Een exemplaar van het boek is bij deelname inbegrepen.
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.