Ouderschapskennis
 Ouderschapskennis
 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


[ advertenties ]

Is kindermishandeling te voorkomen?

Ondanks de 'Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling' en diverse interventies blijven de cijfers van kindermishandeling alarmerend hoog. Hoe komt dit? Wat kun je doen voor ouders om te voorkomen dat het misgaat thuis? Hoe ga je in gesprek met ouders om hen te verleiden het beste voor hun kind te doen (en erachter te komen wat ze daarbij nodig hebben)?
Is kindermishandeling te voorkomen?

Tijdens de Ouderschapskennis Expert-meeting op 2 juli aanstaande is het thema Preventie kindermishandeling: wat kun je doen voor ouders vóórdat het misgaat thuis. Tijdens deze bijeenkomst voor leerkrachten, beleidsmakers, CJG-medewerkers, buurtteams en kraamverzorgenden gaat Peter Gielissen (gespreksleider en journalist) in gesprek met Sandra van Gameren (gezonsheidspsycholoog en auteur). Komt u ook? Klik hier voor meer informatie over dit symposium.

Korting voor Ouderschapskennis-abonnees
Abonnees van vakblad Ouderschapskennis ontvangen €40,- korting op deelname! (Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van het abonneenummer bij de inschrijving. Het abonneenummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift).
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.