Voor ouderbegeleiders & opvoedondersteuners

Agenda

4e Hechtingscongres

Datum:14 oktober, 2021
Locatie:Online & in Postillion Amsterdam
Website:http://hechtingscongres.nl
Beschrijving:Mensen kunnen niet zonder andere mensen. Betekenisvolle relaties met anderen geven het leven kleur in goede tijden en troost in moeilijke tijden. In die zin raakt gehechtheid iedereen, vanaf begin van het leven tot het moment dat het leven voorbij is.

Belichaamde gehechtheid, ritme en regulatie


Gehechtheid is het fundament van het menselijk bestaan: de mens kan niet zonder relaties. De eerste relatie tussen moeder en kind is vooral lichamelijk en toch staan we niet vaak stil bij de lichamelijke kant van gehechtheid. Welke rol speelt het lichaam eigenlijk in de ontwikkeling van veilige gehechtheid? Hoe zit dat met onveilige gehechtheid? Wat kan het lichaam ons als hulpverleners en leerkrachten vertellen over de gehechtheidsgeschiedenis van een kind? Hoe kunnen we daarmee omgaan? Welke praktische en theoretische inzichten zijn er over belichaamde gehechtheid en de rol van het lichaam in gehechtheidsrelaties? Dit en nog veel meer komt aan bod in dit vierde Hechtingscongres.

Wilt u het gehele programma inzien? Ga dan naar www.hechtingscongres.nl voor meer informatie.

Korting op deelname
Reguliere tarieven zijn €345,00 voor deelname op locatie en €275,00 voor online deelname.
Er zijn verschillende kortingen op het deelname tarief mogelijk. Inschrijvingen die uiterlijk 9 september voltooid werden, ontvangen 30 euro Early bird kortin. Behalve de korting op basis van inschrijfdatum zijn er ook een meerpersoonskorting en verschillende abonnee kortingen. Op de pagina voorwaarden van www.hechtingscongres.nl vind u meer informatie over de tarieven en regels bij bijvoorbeeld annulering van deelname.



Het 4e Hechtingscongres op 14 oktober 2021 wordt uitgevoerd in Postillion Convention Centre Amsterdam. Als deelnemer kunt u fysiek aanwezig zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om online deel te nemen. Meer informatie over het programma en voorwaarden kunt u nalezen op de website. www.hechtingscongres.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen over het congres? Neemt u dan gerust contact met ons op via 020-3203364 of office@logacom.nl