Ouderschapskennis
 Ouderschapskennis
 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


[ advertenties ]

Interactief Congres Ouderschapskennis 2018

Tijdens het interactieve congres Ouderschapskennis 2018 delen Lieve Cottyn, Katie Lee Weille en Menno Oosterhoff tijdens de plenaire sessies hun kennis en ervaring met het werken met ouders. Hoe kun je de ervaringskennis van ouders als startpunt nemen? Wat hebben zij geleerd? Welke vragen, dilemma’s en hobbels roept dit op binnen hun werkveld?
Interactief Congres Ouderschapskennis 2018

Vanuit het idee dat uitwisseling en actieve deelname aan de inhoud voor deelnemers meer oplevert dan alleen maar luisteren naar bijdragen van sprekers, is gekozen voor een vernieuwende opzet voor het Congres Ouderschapskennis 2018. Tijdens de plenaire- en deelsessies zijn er geen ‘sprekers’ maar ‘Delers’. Ervaringsdeskundige ouders nemen u gedurende de dag mee en maken u deelgenoot van hun verhaal. Tijdens de deelsessies van anderhalf uur is er ruimte om de diepte in te gaan binnen een door u gekozen thema.

De dag wordt plenair afgesloten met een prikkelende en uitdagende Stand-up Blog en uiteraard een ouderschapsborrel.

Het Congres Ouderschapskennis 2018 : op 6 maart 2018 in Aristozalen Amsterdam.  Bedoeld als bij- en nascholing voor profssionals werkzaam in zorg, welzijn en onderwijs (in Nederland en Vlaanderen). Werk- en denkniveau: hbo+/universitair.

Abonnees van het tijdschrift kunnen rekenen op een korting van 50 euro!
Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.